Натхненням для засновання Салетинської Духовної Допомоги Покликанням (СДДП) є слова Господа Ісуса: „Жниво велике, а женців мало; тож благайте Господаря жнив, щоб послав робітників на Свої жнива” (Лк 10,2), котрі є закликом до молитви про нові покликання. Додатковим заохоченням є також слова Пресвятої Діви Марії, котрі сказала в Ла Салет 19 вересня 1846р.: „Отже мої діти, проголосить це для всього Мого люду”.

З’єднані у спільноті на молитві прагнемо відповісти на цей заклик та обняти духовною опікою особливо хлопців і дівчат, до котрих в серцях наш Господь Ісус Христос звертається із закликом: „Слідуй за мною” а також всіх священиків і братів Салетинів, семінаристів і кандидатів до монашого життя та Сестри Салетинки, благаючись для них витривалості на дорозі покликання.

Якщо хочеш мати участь в молитві яка підтримує це важливе діло покликань до Служби Господу Богу та приєднатися до СДДП, заповни карточку із декларацією та перешли на вказану адресу. Станеш записаним в Золоту Книгу СДДП, що означає приєднання до спільноти осіб, за яких кожного місяця буде відправлена Служба Божа.

Декларація Салетинської Духовної Допомоги Покликанням

Я включаюсь у спільну молитву в рамках Салетинської Духовної Допомоги Покликанням. Приймаю рішення, що протягом*:

__ місяця

__ півроку

__ року

__ ішнші _______________________________________

буду молитись про нові покликання до священства, монашества та для місії, а також за Святішого Отця, єпископів, священиків, монахів і монахинь, місіонерів і місіонерки та за тих, котрі готуються до свяшенства та монашества. В цієї інтенції щоденно помолюсь спеціяльною молитвою про покликання а також:

__ Закажу Службу Божу

__ Щоденно помолюсь на вервиці (розарії) -одну таємничку

__ Щоденно помолюсь

__ Пожертвую свої страждання, труднощі або хворобу

__ ішнші _______________________________________

Дата __________________ Підпис __________________

* відповідне позначити хрестиком (х)

Молитва про покликання
(для щоденної молитви членів Салетинської Духовної Допомоги Покликанням)

Господи Ісусе, Ти кличеш вибраних, щоб повністю віддалися Тобі у священстві та монашестві. Зроби, просимо Тебе, щоб в їхніх серцях народилося прагнення відповісти на Твій заклик. Хай відкриються на дії Святого Духа та будуть живим знаряддям в руках Твоїх. Пресвята Марія з Ла Салет, відкрий серця багатьох молодих, щоб слідували за Твоїм Сином та звіщали цілому світу Новину про примирення. Амінь.